Vaste scootmobiel

VASTE SCOOTMOBIEL

Bent u op zoek naar een vaste scootmobiel ? Garant Mobility kan u daarbij helpen. Vaste scootmobielen zijn te herkennen aan hun robuuste bouw. Doordat de wielen dichter bij de grond staan, zijn obstakels of hobbels makkelijker te passeren. Ook zijn vaste scootmobielen meer geschikt voor langere afstanden door hun grotere banden, groter bereik en hogere snelheid.

EEN VASTE SCOOTMOBIEL VOOR MEER COMFORT

De meeste scootmobielen zijn mogelijk met drie of vier wielen. Een scootmobiel met drie wielen heeft vaak meer beenruimte. Ook is deze vaak lichter en hebben ze een kleinere draaicirkel. Ook zijn driewielers vaak goedkoper om aan te schaffen en is het sturen lichter. Daarentegen is een scootmobiel met vier wielen beter voor grotere afstanden. Ook zijn deze zwaarder waardoor de stabiliteit hoger is. Wel hebben deze vaak minder beenruimte, dus is dit minder geschikt voor lange mensen. wij hebben ook inklapbarespeciale en lichtgewicht scootmobielen

Met een vaste scootmobiel kunt u grotere afstanden afleggen. Het bereik kan variëren tussen 12 en 60 km. Ook zit er een groot verschil in de maximum snelheid. Sommige kunnen tot wel 20 km/u,  daarmee kunt u gemakkelijk samen met een fietser een tocht gaan maken. inklapbare scootmobielen zijn meer geschikt voor in woningen of winkels, deze gaan dan ook gemiddeld maar 6 km/u.

Voor tijdelijk gebruik kunt u ook een vaste scootmobiel huren. Vanaf €200,- per maand heeft u er een tot uw beschikking. Liever een scootmobiel kopen, maar niet in één keer betalen ? Dan heeft u de mogelijkheid om een scootmobiel op afbetaling te kopen, vanaf €54,- per maand.

Om tot de beste keus te komen kunt u en vrijblijvend een afspraak maken. Dan geven wij u thuis een demonstratie en kunt u een aantal opties proberen. Voor eventuele vragen over een vaste scootmobiel kunt u ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Ook kunt u onze brochure aanvragen.

vaste scootmobiel
    Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

Gespreid betalen mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.
Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie