Thuisdemonstratie

Thuisdemonstratie scootmobiel

Wilt u graag meer advies bij het aanschaffen van een scootmobiel, maar u kunt niet helemaal naar onze showroom komen ? Dan kunt u nu een thuisdemonstratie voor een scootmobiel aanvragen. Door een proefrit te maken kunt u tot de beste uitkomst voor u komen.

thuisdemonstratie

Vaak als u een scootmobiel nodig heeft, kunt u niet makkelijk naar onze showroom komen. Daarom biedt Garant Mobility de thuisdemonstratie voor een scootmobiel aan. Als u een thuisdemonstratie aanvraagt, komt een adviseur op een gewenst tijdstip langs. Tijdens de demonstratie kunt u in uw woonomgeving een proefrit maken. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt. Onze adviseur kan direct al uw vragen beantwoorden. De besturing zal uitgebreid uitgelegd worden, zodat u na aanschaf meteen de weg op kan.

Een afspraak is altijd vrijblijvend. Onze adviseurs zijn van maandag t/m zaterdag beschikbaar. Weet u al welke variant scootmobiel u wilt ? Dan kunt u hieronder het formulier invullen, en een afspraak maken. Twijfelt u nog tussen een vaste of inklapbare scootmobiel ? Neem dan eerst contact met ons op. Wij zullen u helpen de beste keuze te maken.

Als u na de uitleg bij onze thuisdemonstratie graag nog meer hulp wilt, kunt u een scootmobielles aanvragen. Hierbij worden verschillende verkeerssituaties geoefend en de verkeersregels uitgelegd.

Meer informatie ?

Voor meer informatie over thuisdemonstratie van een scootmobiel kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

thuisdemonstratie
Gespreid betalen mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.
Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie