Thuisdemonstratie Oostgaarde


Thuisdemonstratie Oostgaarde

Heeft u interesse in een van onze scootmobielen, maar wilt u graag meer uitleg of informatie ? Vraag dan nu een thuisdemonstratie in Oostgaarde aan. Als u liever niet helemaal naar onze showroom in Rotterdam wilt komen, komen wij naar u ! Zo kunt u gegarandeerd de beste scootmobiel aanschaffen.

thuisdemonstratie

Scootmobielen zijn vaak de oplossingen voor mobiliteitsproblemen. Dan is de kans groot dat u voor aanschaf dan  nog niet mobiel genoeg bent, om naar onze showroom te komen. Om u voor uw aankoop toch de ervaring in het echt te laten meemaken, bieden wij thuisdemonstraties in Oostgaarde aan.

U kunt een afspraak maken met een van onze adviseurs. Van maandag t/m zaterdag zijn onze adviseurs op het door uw gewenste tijdstip beschikbaar. De thuisdemonstratie in Oostgaarde bestaat uit een proefrit in uw omgeving en uitleg over de besturing. Zo kunt u na aanschaf meteen de weg op! Onze adviseurs kunnen tijdens de afspraak al uw vragen beantwoorden. Heeft u vooraf al vragen en/of opmerkingen ? Dan kunt u deze alvast bij het contactformulier invullen.

Heeft u na de thuisdemonstratie Oostgaarde toch nog twijfels over de besturing of uw rijvaardigheid ? Dan kunt u ook nog een scootmobielles in Oostgaarde aanvragen. Tijdens de les worden verkeersregels en situaties uitgelegd en geoefend. Na deze voorbereidingen, kunt u veilig in het verkeer deelnemen.

Meer informatie over een thuisdemonstratie in Oostgaarde ?

Bent u geïnteresseerd in een thuisdemonstratie in Oostgaarde ? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 0651037508, of mailen naar info@garantmobility.nl. Als u ons contactformulier invult, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Als u op uw gemak alle modellen wilt bekijken kunt u onze brochure aanvragen.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Onderwerp *
Opmerkingen / Vragen *

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

Bij Garant Mobility kunt u veilig online betalen. U ontvangt per email een bevestiging van de bestelling, nadat de betaling is afgerond.

         

Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie