Thuisdemonstratie Hoek van Holland


Thuisdemonstratie Hoek van Holland

Heeft u interesse in een van onze scootmobielen, maar wilt u graag meer uitleg of informatie ? Vraag dan nu een thuisdemonstratie in Hoek van Holland aan. Als u liever niet helemaal naar onze showroom in Rotterdam wilt komen, komen wij naar u ! Zo kunt u gegarandeerd de beste scootmobiel aanschaffen.

Gratis thuisdemonstratie

Scootmobielen zijn vaak de oplossingen voor mobiliteitsproblemen. Dan is de kans groot dat u voor aanschaf dan  nog niet mobiel genoeg bent, om naar onze showroom te komen. Om u voor uw aankoop toch de ervaring in het echt te laten meemaken, bieden wij gratis thuisdemonstraties in Hoek van Holland aan.

U kunt een afspraak maken met een van onze adviseurs. Van maandag t/m zaterdag zijn onze adviseurs op het door uw gewenste tijdstip beschikbaar. De thuisdemonstratie in Hoek van Holland bestaat uit een proefrit in uw omgeving en uitleg over de besturing. Zo kunt u na aanschaf meteen de weg op! Onze adviseurs kunnen tijdens de afspraak al uw vragen beantwoorden. Heeft u vooraf al vragen en/of opmerkingen ? Dan kunt u deze alvast bij het contactformulier invullen.

Heeft u na de thuisdemonstratie Hoek van Holland toch nog twijfels over de besturing of uw rijvaardigheid ? Dan kunt u ook nog een gratis scootmobielles in Hoek van Holland aanvragen. Tijdens de les worden verkeersregels en situaties uitgelegd en geoefend. Na deze voorbereidingen, kunt u veilig in het verkeer deelnemen.

Meer informatie over een thuisdemonstratie in Hoek van Holland ?

Bent u geïnteresseerd in een thuisdemonstratie in Hoek van Holland ? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 0800 1970, of mailen naar info@garantmobility.nl. Als u ons contactformulier invult, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Als u op uw gemak alle modellen wilt bekijken kunt u onze brochure gratis aanvragen.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Onderwerp *
Opmerkingen / Vragen *

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

Bij Garant Mobility kunt u veilig online betalen. U ontvangt per email een bevestiging van de bestelling, nadat de betaling is afgerond.

         

Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • Gratis scootmobielles en thuisdemonstratie