Speciale scootmobiel

Speciale scootmobiel

Wilt u een speciale scootmobiel ? Garant Mobility kan u hierbij helpen. Ook voor de mensen die niet in een vaste, inklapbare of lichtgewichte scootmobiel willen rijden, hebben wij een aantal mogelijkheden. We hebben een versie voor iemand die op zoek is naar een sportievere uitstraling. Ook hebben we een optie voor wie liever samen dan alleen rijdt.

Ook de speciale modellen hebben drie of vier wielen. Scootmobielen met drie wielen zijn lichter. Hierdoor hebben ze minder wrijving, wat er weer voor zorgt dat ze makkelijker sturen. Driewielers hebben meestal meer beenruimte, zo kunt u zonder probleem een tas tussen uw voeten zetten. Doordat er maar één voorwiel is, is de draaicirkel erg klein. Dat maakt een scootmobiel met drie wielen zo gemakkelijk voor in huis.

Scootmobielen met vier wielen zijn zwaarder. Dat zorgt weer voor extra stabiliteit. De draaicirkel wordt groter doordat er niet één, maar twee voorwielen zijn. Ook zijn vierwielers minder geschikt voor lange mensen, omdat ze minder beenruimte hebben. Scootmobielen met vier wielen zijn uitstekend geschikt voor lange afstanden en gebruik buiten.

Garant Mobility biedt u de mogelijkheid om een speciale scootmobiel op afbetaling te kopen. Zo hoeft u niet in één keer een groot bedrag te betalen. Wij bieden ook de service scootmobiel huren, vanaf €100,- per maand heeft u een scootmobiel ter beschikking.

Om tot de beste keus te komen kunt u en vrijblijvend een afspraak maken. Dan geven wij u thuis een demonstratie en kunt u een aantal opties proberen. Voor eventuele vragen over een speciale scootmobiel kunt u ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Ook kunt u onze brochure aanvragen.

Speciale scootmobiel

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

onze speciale scootmobielen

Gespreid betalen mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.
Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie