Scootmobielles

Scootmobielles

Heeft u recent een scootmobiel aangeschaft, maar wilt u graag meer uitleg ? Garant Mobility biedt u scootmobielles bij u in de buurt. Wij zullen u oefeningen bieden en informatie geven waardoor u veilig in het verkeer kunt gaan rijden. Kies daarom voor scootmobielles van Garant Mobility.

scootmobielles

Voor uw aankoop kunt u altijd een thuisdemonstratie aanvragen. Tijdens een thuisdemonstratie leggen wij de besturing en opties uit. Mochten er onderdelen nog niet duidelijk zijn, of u wilt liever alles nog een keer doornemen, kunt u op onze website een scootmobielles aanvragen.

 

Tijdens de les zullen we  uitgebreid alle onderwerpen bespreken die u nodig heeft om veilig het verkeer in te kunnen. Uw plaats in het verkeer is een belangrijk onderwerp waar u goed van op de hoogte moet zijn. De regels zijn niet altijd hetzelfde als die van fietsers. We zullen oefenen op rijvaardigheid parcours, zodat geen enkele verkeerssituatie een probleem zal zijn. Ook obstakels en oneffenheden op de weg zullen geoefend worden.

Waarom scootmobielles van Garant Mobility ?

Wij van Garant Mobility vinden het belangrijk dat u veilig het verkeer in gaat met uw scootmobiel. Garant Mobility biedt scootmobielles aan, zodat iedereen deel kan nemen. Als u in uw woonplaats les volgt, kunnen moeilijke verkeerssituaties bij u in de buurt besproken worden.

Meer informatie ?

Voor meer informatie over scootmobielles kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 0651037508 of het contactformulier invullen.

scootmobielles
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Onderwerp *
Opmerkingen / Vragen *

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

Gespreid betalen mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.
Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie