Scootmobielles Lisse

Scootmobielles Lisse

Heeft u recent een scootmobiel aangeschaft, maar wilt u graag meer uitleg ? Garant Mobility biedt u scootmobielles bij u in de buurt. Wij zullen u oefeningen bieden en informatie geven waardoor u veilig in het verkeer kunt gaan rijden. Kies daarom voor scootmobielles in Lisse van Garant Mobility.

Scootmobielles Lisse

Voor uw aankoop kunt u altijd een thuisdemonstratie aanvragen. Tijdens een thuisdemonstratie leggen wij de besturing en opties uit. Mochten er onderdelen nog niet duidelijk zijn, of u wilt liever alles nog een keer doornemen, kunt u op onze website een scootmobielles in Lisse aanvragen.

 

 

Tijdens de les zullen we  uitgebreid alle onderwerpen bespreken die u nodig heeft om veilig het verkeer in te kunnen. Uw plaats in het verkeer is een belangrijk onderwerp waar u goed van op de hoogte moet zijn. De regels zijn niet altijd hetzelfde als die van fietsers. We zullen oefenen op rijvaardigheid parcours, zodat geen enkele verkeerssituatie een probleem zal zijn. Ook obstakels en oneffenheden op de weg zullen geoefend worden.

Waarom scootmobielles Lisse van Garant Mobility ?

Wij van Garant Mobility vinden het belangrijk dat u veilig het verkeer in gaat met uw scootmobiel. Garant Mobility biedt scootmobielles aan, zodat iedereen deel kan nemen. Woont u in Lisse ? Dan is Scootmobielles in Lisse  de beste optie voor u. Als u in uw woonplaats les volgt, kunnen moeilijke verkeerssituaties bij u in de buurt besproken worden.

Meer informatie ?

Voor meer informatie over scootmobielles Lisse kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Onderwerp *
Opmerkingen / Vragen *

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

Bij Garant Mobility kunt u veilig online betalen. U ontvangt per email een bevestiging van de bestelling, nadat de betaling is afgerond.

         

Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie