Scootmobiel op afbetaling

Scootmobiel op afbetaling

Heeft u interesse in een scootmobiel maar liever niet alles in één keer betalen? Koop dan nu uw scootmobiel op afbetaling bij Garant Mobility. Ons assortiment is zeer uiteenlopend. Wij bieden zowel vaste als inklapbare modellen.

Vaste scootmobielen

Vaste scootmobiel staan bekend om hun stevigheid en stabiliteit. Dit maakt ze zeer geschikt voor langere afstanden. U kunt gemakkelijk een tocht maken met een fietser, want de snelheid kan oplopen tot wel 20 km/u. Ook zijn de afstanden geen probleem, de actieradius gaat bij sommige modellen tot 60 km. De vaste scootmobielen zijn verkrijgbaar met drie of vier wielen.

Heeft u interesse in het kopen van een vaste scootmobiel op afbetaling ? Bij Garant Mobility kan dit al vanaf  € 54,- per maand.

Inklapbare scootmobielen

Inklapbare scootmobielen staan bekend om hun compactheid en wendbaarheid. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te gebruiken binnenshuis of in winkels. De snelheid en actieradius zijn lager dan bij een vast model, dit maakt ze meer geschikt voor kleine afstanden. De scootmobielen kunnen binnen een paar stappen ingeklapt worden tot een formaat dat in vrijwel iedere auto past. Het is ook mogelijk om dit soort scootmobielen mee te nemen op vakantie.

Garant Mobility biedt inklapbare scootmobielen op afbetaling voor slechts € 54,- per maand te koop.

Meer informatie ?

Heeft u moeite met het kiezen van een scootmobiel ? Wij helpen u graag tot de beste uitkomst te komen. U kunt telefonisch of op onze site een afspraak maken voor een thuisdemonstratie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het kopen van een scootmobiel op afbetaling ? Neem dan telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.

Scootmobiel op afbetaling

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

Gespreid betalen mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.
Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie