Scootmobiel inklapbaar

Scootmobiel inklapbaar

Wilt u een scootmobiel die compact is en die u gemakkelijk mee kan nemen ? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Garant Mobility verkoopt en verhuurt scootmobielen die inklapbaar zijn. De aanschafprijzen van de inklapbare scootmobielen ligt aanzienlijk lager dan van een vaste scootmobiel. Ook zijn de inklapbare scootmobielen in zowel drie- als vierwielige varianten te verkrijgen.

Drie of vier wielen ?

Een scootmobiel met drie wielen is het meest geschikt voor gebruik binnen. Denkt u hierbij aan het rijden in winkels of woningen. Door het enkele voorwiel is de draaicirkel kleiner. Ook stuurt deze variant soepeler door de lichte wrijving, dit maakt hoeken en bochten m

akkelijker. Driewielige scootmobielen hebben meer ruimte bij de benen dan een vierwieler. Zo kunt u na het boodschappen doen de tas met gemak tussen uw voeten zetten.

Een scootmobiel met vier wielen is beter voor het gebruik buiten en voor de wat langere afstanden. Als u van plan bent vaak lange afstanden te rijden, met een hogere snelheid, dan kunt u er beter aan denken om een vaste scootmobiel aan te schaffen. Verder heeft een vierwieler minder beenruimte dan een driewieler, en ook heeft deze een grotere draaicirkel. De stabiliteit is wel beter door het extra wiel.

Nadelen scootmobiel inklapbaar

Een scootmobiel die inklapbaar is, heeft een aantal nadelen vergeleken met een vaste scootmobiel. Zo heeft een inklapbare scootmobiel vaak nauwelijks tot geen verlichting, deelnemen aan het verkeer is dus minder veilig. Ook zijn de compactere scootmobielen minder geschikt voor grote of zware mensen. Vaste scootmobielen hebben meestal een verstelbare stoel en grotere banden. Een scootmobiel die inklapbaar is, heeft kleine banden en een eenvoudige stoel. Het comfort is hierdoor een stuk lager. Tot slot is bij de inklapbare scootmobielen de actieradius aanzienlijk kleiner. Vaste scootmobielen kunnen gemiddeld 60 kilometer afleggen, een inklapbare scootmobiel meestal maar 15 kilometer.

Geïnteresseerd ?

Als u twijfelt over de beste keuze voor u, kunt u gratis en vrijblijvend een afspraak maken. Dan komen onze medewerkers nar u toe voor een thuisdemonstratie. Voor vragen of meer informatie over scootmobielen die inklapbaar zijn, kunt u ons contactformulier invullen. Op onze website kunt u ook onze gratis brochure aanvragen.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Onderwerp *
Opmerkingen / Vragen *

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

Bij Garant Mobility kunt u veilig online betalen. U ontvangt per email een bevestiging van de bestelling, nadat de betaling is afgerond.

         

Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • Gratis scootmobielles en thuisdemonstratie