scootmobiel huren in Heerjansdam

Scootmobiel huren in Heerjansdam

Wilt u tijdelijk een scootmobiel huren in Heerjansdam? Bij Garant Mobility is dit mogelijk. Ons assortiment scootmobielen is zeer breed. Wij verhuren zowel vaste als inklapbare, speciale en lichtgewichte scootmobielen. De prijs per maand zal afhangen van het model dat u kiest. Mocht u er niet uitkomen wat de beste optie is, kunnen wij u uiteraard helpen een keuze te maken. Bij twijfel kunt u ook een thuisdemonstratie aanvragen.

Vaste scootmobiel huren

Een vaste scootmobiel is geschikt voor de mensen die langere afstanden willen maken. Ze zijn vaak ook groter en stabieler. De vaste scootmobielen hebben we in meerdere varianten, zowel met drie als vier wielen. De actieradius van sommige mobielen gaat tot 60 km, zo kunt zonder problemen een tocht maken. De snelheid kan oplopen tot wel 20 km/u. Zo kunt u ook samen met fietsers gaan rijden.

Heeft u interesse in een vaste scootmobiel huren ? Dit kan al bij ons vanaf €200,- per maand.

Inklapbare scootmobiel huren

Een inklapbare scootmobiel huren is geschikt voor mensen die kleine afstanden afleggen. De inklapbare scootmobielen zijn compact en gemakkelijk mee te nemen. Vaak zijn ze ook een stuk kleiner. De inklapbare modellen zijn gemakkelijk te gebruiken in een woning of winkel. Ook kunt u deze scootmobielen mee op vakantie nemen.

Bij Garant Mobility kunt u al vanaf €100,- per maand een inklapbare scootmobiel huren.

Opties scootmobielen

Scootmobielen hebben zeer uiteenlopende opties. Als u meer opbergruimte nodig heeft, kunt u er een extra bagagemand bij nemen. Ook kunt u kiezen voor een verstelbare stuurkolom of armleuningen. De actieradius en snelheid wegen ook mee in de prijs.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in een overzicht van de scootmobielen die te huur zijn ? Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een scootmobiel huren in Heerjansdam ? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Onderwerp *
Opmerkingen / Vragen *

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

Bij Garant Mobility kunt u veilig online betalen. U ontvangt per email een bevestiging van de bestelling, nadat de betaling is afgerond.

         

Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie