Scootmobiel accu

Scootmobiel accu

Enkele jaren na het aanschaffen van een scootmobiel kan de accu verouderen of kapot gaan. Als een accu verouderd kan hij steeds een kortere afstand afleggen. Om te voorkomen dat u halverwege uw route stil komt te staan, kunt u bij Garant Mobility een nieuwe scootmobiel accu aanschaffen. Een nieuwe accu zorgt ervoor dat u weer de gewenste afstand kan afleggen.

Type accu

Er zijn veel verschillende type accu’s, ook zijn ze allemaal geschikt voor verschillende scootmobielen. Ook verschilt het soort accu bij het gebruik. Als u dagelijks met uw scootmobiel rijdt, heeft u een andere accu nodig dan wanneer u maar een aantal keer per maand er in rijdt. Weet u zelf niet welke soort accu uw scootmobiel nodig heeft ? Onze medewerkers zijn zeer professioneel en kunnen u alles vertellen over wat de beste keuze is voor uw scootmobiel.

Waarom een scootmobiel accu kopen bij Garant Mobility ?

Bij Garant Mobility staat kwaliteit en service voorop. Zo zullen wij u uitgebreid helpen bij het zoeken van een nieuwe accu voor uw scootmobiel. Onze vakmensen kunnen u uitstekend adviseren bij het vinden van het goede type accu voor uw scootmobiel en rijgedrag. Naast het verkopen van scootmobiel accu’s, kunt u uw scootmobiel ook bij ons verzekeren. Hierdoor zal schade ook geen probleem meer geven. Kortom, Garant Mobility helpt u veilig het verkeer in.

Meer informatie

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u 24/7 contact met ons opnemen, dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Als u ons contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Op onze website kunt u ook onze productcatalogus aanvragen met daarin informatie. Tot slot kunt u voor aanbiedingen u inschrijven op onze nieuwsbrief.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Onderwerp *
Opmerkingen / Vragen *

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

Bij Garant Mobility kunt u veilig online betalen. U ontvangt per email een bevestiging van de bestelling, nadat de betaling is afgerond.

         

Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie