Scootmobiel aanvragen Woerden

 

Scootmobiel aanvragen Woerden

Wilt u graag een scootmobiel aanvragen Woerden ? Dan bent u bij Garant Mobility aan het juiste adres. U kunt bij ons een scootmobiel kopen maar ook huren. Garant Mobility is er voor een ieder die op zoek is naar een mobiliteitsproduct. In ons assortiment treft u scootmobielen, rollators, rolstoelen en bijbehorende accessoires aan. Door een aankoop te doen bij Garant Mobility bent u verzekerd van een product dat bekend staat om zijn comfort, veiligheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

De mogelijkhedenScootmobiel aanvragen Woerden

U kunt een scootmobiel aanvragen Woerden , maar welke dan? Garant Mobility heeft een zeer breed assortiment. Er is voor ieder een scootmobiel te vinden die voldoet aan zijn of haar wensen. Wij verkopen zowel vaste- als inklapbare-, speciale- en lichtgewichte scootmobielen. De prijs zal afhangen van het model dat u kiest. Mocht u er niet uitkomen wat uw beste optie is, dan kunnen wij u uiteraard helpen met het maken van uw keuze. Hieronder vindt u de verschillen tussen de vaste- en inklapbare scootmobielen.

  • De vaste scootmobiel is zeer geschikt voor lange afstanden. Ze zijn groot en stabiel. De vaste scootmobiel is te verkrijgen met 3 of 4 wielen. De snelheid van deze scootmobielen kunnen oplopen tot ongeveer 20 km/u.
  • De inklapbare scootmobiel is juist meer geschikt voor kortere afstanden. Doordat deze inklapbaar is, is deze compact en makkelijk mee te nemen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken in woningen of winkels.

Naast het feit dat wij u bijvoorbeeld telefonisch kunnen helpen bij uw keuze, kunt u ook  een thuisdemonstratie aanvragen. U kunt dan de scootmobiel uitproberen en goed kijken of deze aan al uw wensen voldoet.

Contact

Voor meer brijblijvende informatie of vragen over een scootmobiel aanvragen Woerden kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Graag helpen wij u verder met u keuze.