Over Garant Mobility

Wij willen graag een ieder helpen bij hun zoektocht naar mobiliteitsproducten.

Bij Garant Mobility staat u er nooit alleen voor!

Garant Mobility is er voor een ieder die op zoek is naar een mobiliteitsproduct. In ons assortiment treft u scootmobielen, rollators, rolstoelen en bijbehorende accessoires aan. Door een aankoop te doen bij Garant Mobility bent u verzekerd van een product die bekend staat om de comfort, veiligheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers zijn bekend met al onze producten en de laatste trends op het gebied van mobiliteitsproducten. Zij kunnen u naar aanleiding van uw wensen advies geven over de producten die het beste bij u passen.

Wij proberen ons doel, zorgeloos rijden, te bereiken met een professionele kwaliteitsservice aan u als klant. Daarnaast staan wij voor vooruitgang, voor nieuwe kennis en voor hard werken. En dat ondervindt u al tijdens ons eerste contact.

Zorgeloos rijden is onze visie. Ervoor zorgen dat u zich aangenaam voelt in uw scootmobiel, maar ook in onze showrooms, werkplaatsen en zelfs op deze website. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u kunt genieten van uw scootmobiel en uw ervaringen met ons bedrijf.

De doelstelling van Garant Mobility is u te helpen bij het maken van de juiste keuze rondom de aankoop van een mobiliteitsproduct door de deskundige advies te bieden en te luisteren naar de wensen van de klant.

Het Garant-DNA

Ons bedrijf kenmerkt zich met zijn DNA. Net zoals bij een persoon is ons DNA uniek. Het maakt ons anders dan de rest, het maakt ons aangenaam. Het Garant-DNA vloeit door al onze medewerkers. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we werken met mensen die elkaar begrijpen en vertrouwen. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een snelle en goede service.

Het Garant-DNA wordt samengevat door vijf begrippen:

  • Betrokken. Wij tonen interesse in uw situatie en zetten actieve stappen vooruit in onze samenwerking met u.
  • Betrouwbaar. Bij ons krijgt u eerlijke mobiliteitsadviezen en heldere prijsopgaves. Of iemand betrouwbaar is leert u door met die persoon om te gaan. Kom daarom gerust eens langs voor een kop koffie!
  • Bevlogen. Onze bevlogenheid uit zich in twee aspecten: onze passie voor scootmobielen en onze passie voor mensen. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te vertellen over onze mobiliteit producten en om te luisteren naar uw wensen. Maar we zijn ook concreet. U hoort van ons wat u nodig hebt en wanneer u iets wenst, dan zullen wij hard werken om dit voor u te realiseren. Want we zeggen nooit nee!
  • Professioneel. Mobiliteit is onze passie. Hier zijn wij elke dag mee aan het werk en elke dag leren we er meer over. Ondertussen hebben we al enorm veel kennis opgedaan. En deze kennis houden we niet voor onszelf. Graag delen wij het met u, zodat ook u weet waar u aan toe bent. Daarnaast vinden wij goed opgeleide werknemers belangrijk. Daarom worden onze collega’s regelmatig bijgeschoold met cursussen en trainingen. Zo kunnen wij u ook in de snel ontwikkelende wereld van vandaag van dienst zijn met de nieuwste kennis, elke dag opnieuw.
  • Trots. Wij zijn trots op ons werk en de manier waarop wij dit bedrijf samen hebben opgebouwd. Met deze trots zijn wij u graag van dienst, zodat ook u aangenaam, tevreden en trots kan terugkijken op uw bezoek aan ons!