Opvouwbare scootmobiel

Opvouwbare scootmobiel

Garant Mobility heeft een uitgebreid assortiment opvouwbare scootmobielen. Onze opvouwbare modellen zijn uitstekend geschikt voor kleinere afstanden. Binnen een paar stappen veranderd u de scootmobiel tot een compact formaat. De modellen zijn zeer licht dus ze zijn gemakkelijk in een auto te plaatsen. Door de compactheid is het ook mogelijk om uw scootmobiel mee te nemen op vakantie. De aanschafprijs van een opvouwbare scootmobiel ligt ook aanzienlijk lager dan die van een vaste scootmobiel.

De opvouwbare scootmobiel is er in drie- en vierwielige varianten. Driewielers hebben de kleinste draaicirkel. Dat maakt ze zeer geschikt voor binnenshuis of in winkels. Door het enkele voorwiel is de wrijving zeer laag, hierdoor is het sturen lichter. De stabiliteit is bij één voorwiel lager, bochten moeten voorzichtiger gemaakt worden. Scootmobielen met drie wielen hebben over het algemeen meer beenruimte. Zo kunt u gemakkelijk uw boodschappentas tussen uw voeten plaatsen.

Vierwielige scootmobielen zijn zeer geschikt voor buitengebruik, vaak zijn ze ook comfortabeler voor langere afstanden. Door de twee voorwielen wordt de wrijving groter en is het sturen zwaarder. Het extra voorwiel zorgt voor meer stabiliteit. Vierwielers hebben vaak minder beenruimte, hierdoor kunnen lange mensen beter kiezen voor een driewielige scootmobiel.

Er zitten een aantal nadelen aan een opvouwbare scootmobiel:

  • Verlichting is meestal niet aanwezig op deze modellen. Overdag en binnen is dit geen probleem, maar in het verkeer is het minder veilig.
  • Opvouwbare scootmobielen zijn voor grote of zware personen minder geschikt.
  • Kleine banden en eenvoudige stoelen zorgen voor minder comfort.
  • Bij vaste scootmobielen loopt de actieradius tot 60 km. Opvouwbare scootmobielen zijn hierin zeer beperkt, deze gaan vaak tot 15 km.

Meer informatie

Wij bieden ook huren van een opvouwbare scootmobiel of het kopen op afbetaling. Om tot de beste keuze te komen, kunt u en vrijblijvend een afspraak maken. Dan geven wij u thuis een demonstratie en kunt u een aantal opties proberen. Voor eventuele vragen over een opvouwbare scootmobiel kunt u ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Ook kunt u voor meer informatie onze brochure aanvragen.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Onderwerp *
Opmerkingen / Vragen *

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

Bij Garant Mobility kunt u veilig online betalen. U ontvangt per email een bevestiging van de bestelling, nadat de betaling is afgerond.

         

Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie