Lichtgewicht scootmobiel

Lichtgewicht scootmobiel

Bent u op zoek naar een lichtgewicht scootmobiel die gemakkelijk mee te nemen is ? Garant Mobility kan u hierbij helpen. We hebben een aantal lichtgewicht scootmobielen in ons assortiment. Ook hebben wij de mogelijkheid om te huren of kopen op afbetaling.

Vaste scootmobielen zijn door hun grootte vaak zwaar. De lichtste modellen wegen al snel meer dan  40 kg. Als u op zoek bent naar een lichtgewicht scootmobiel komt u vrijwel altijd uit bij een inklapbaar model. Deze scootmobielen zijn zeer compact en een stuk kleiner. Het gewicht zit vaak rond de 20-25 kg. Een lichtgewicht scootmobiel is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Binnen een paar tellen kunt u uw scootmobiel opvouwen tot een compact formaat. Deze modellen zijn zelfs mee te nemen op vakantie.

Bij de inklapbare scootmobielen zijn er twee varianten, drie- of vierwielig. Driewielige scootmobielen hebben een kleinere draaicirkel dan vierwielers. Hierdoor zijn ze goed te gebruiken binnenshuis en in winkels. Driewielige scootmobielen hebben meer beenruimte dan vierwielers, daardoor zijn ze meer geschikt voor lange mensen. Met maar één voorwiel is er minder wrijving dan bij twee voorwielen. De stabiliteit is lager met maar één voorwiel. ook hebben wij vaste, inklapbare en speciale scootmobielen

Als u een lichtgewicht scootmobiel maar tijdelijk nodig heeft, kunt u bij ons ook huren. Door maandelijks een klein bedrag te betalen, bent u weer in staat om overal te gaan waar u wilt. Ook voor degene die liever niet in één keer het gehele bedrag wilt betalen, hebben wij een optie. Het kopen van een scootmobiel op afbetaling. Door per maand een klein bedrag te betalen kunt u binnen een bepaald termijn uw scootmobiel afbetalen.

Om tot de beste keuze te komen, kunt u en vrijblijvend een afspraak maken. Dan geven wij u thuis een demonstratie en kunt u een aantal opties proberen. Voor eventuele vragen over een lichtgewicht scootmobiel kunt u ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.

Lichtgewicht scootmobiel

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

Gespreid betalen mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.
Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie