Inklapbare scootmobiel

Inklapbare scootmobiel

Bent u op zoek naar een inklapbare scootmobiel ? Garant Mobility kan u hierbij helpen. Inklapbare scootmobielen zijn zeer geschikt voor mensen die kleine afstanden willen gaan afleggen, Ze zijn meestal erg compact, daarom wegen ze ook niet al te veel. Door hun compactheid en de mogelijkheid tot inklappen kunnen deze scootmobielen gemakkelijk meegenomen worden. Ook is de aanschafprijs vaak lager dan de meeste vaste scootmobielen.

De inklapbare scootmobiel zijn in drie- en vierwielige varianten te verkrijgen. Scootmobielen met drie wielen zijn goed te gebruiken in huis of in winkels. Ze sturen lichter doordat er minder wrijving is met maar één wiel aan de voorkant. Wel moeten bochten voorzichtiger gemaakt worden. Een scootmobiel met drie wielen heeft meestal meer beenruimte, zo kan er bijvoorbeeld een tas in het midden geplaatst worden.

Scootmobielen met vier wielen zijn beter voor langere afstanden en voor gebruik buiten. Met vier wielen heeft u meer stabiliteit. Deze soort heeft een grotere draaicirkel. Ook hebben vierwielers vaak minder beenruimte. Hierdoor zijn vierwielers minder geschikt voor lange mensen. wij hebben ook vaste, speciale en lichtgewicht scootmobielen

Er zijn wel enkele nadelen aan een inklapbare scootmobiel, vergeleken met een vaste scootmobiel:

  • Er zit nauwelijks tot geen verlichting op. Overdag is dit geen probleem, maar in slecht licht of mist is deelnemen aan het verkeer niet erg veilig.
  • Voor grote of zware personen zijn inklapbare scootmobielen minder geschikt.
  • Door eenvoudigere stoelen en kleine bandjes is het comfort ook aanzienlijk lager.
  • De actieradius is zeer beperkt. Meestal gaat deze maar tot ongeveer 15 kilometer. Terwijl vaste scootmobielen tot ongeveer 60 kilometer kunnen.

Bij Garant Mobility heeft u ook de mogelijkheid om een scootmobiel te huren of te kopen op afbetaling.

Om tot de beste keuze te komen, kunt u en vrijblijvend een afspraak maken. Dan geven wij u thuis een demonstratie en kunt u een aantal opties proberen. Voor eventuele vragen over een inklapbare scootmobiel kunt u ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Ook kunt u voor meer informatie onze brochure aanvragen.

Antares-3 1

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

onze ingeklapte scootmobielen

Gespreid betalen mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.
Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie