Elektrische rolstoel

Elektrische rolstoel

Garant Mobility heeft diverse mobiliteitsproducten in het aanbod. Denk hierbij aan scootmobielen, maar ook aan rolstoelen. U kunt bij ons een handbewogen rolstoel kopen, maar het is ook mogelijk een elektrische rolstoel aan te schaffen. Deze rolstoel hoeft u niet zelf voort te bewegen. Dit betekent dat u zich uiterst comfortabel voort kunt bewegen op deze rolstoel.

Gemakkelijk, snel en veilig van A naar B

Met een elektrische rolstoel van Garant Mobility beweegt u zich uiterst gemakkelijk, snel en veilig van A naar B. U gebruikt simpelweg het bedieningspaneel van de rolstoel en u komt in beweging. Zonder uw benen te gebruiken, maar ook zonder uw armen te belasten. De elektrische rolstoel biedt u de optimale ondersteuning, iedere dag weer.

Rolstoelen van hoge kwaliteit

Garant Mobility verkoopt alleen rolstoelen van uitstekende kwaliteit. Koopt u een rolstoel bij Garant Mobility, dan weet u zeker dat u een product krijgt dat bekend staat om zijn comfort, veiligheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. En door de hoge kwaliteit van onze rolstoelen, gaan deze altijd jaren mee. U heeft dan ook jaren plezier van uw investering in een elektrische rolstoel van Garant Mobility.

Onze elektrische rolstoelen bekijken

Wij verkopen verschillende soorten elektrische rolstoelen. Wilt u deze een keertje in het echt bekijken, zodat u kunt bepalen welke rolstoel het beste bij u past? Kom dan naar onze showroom in Rotterdam. Hier kunt u onze elektrische rolstoelen ook testen.

Bent u niet in staat onze showroom in Rotterdam te bezoeken, bijvoorbeeld omdat u niet in de omgeving woont of omdat u niet zelfstandig naar onze showroom kunt komen? Dan is dit absoluut geen probleem. Neem contact met ons op en wij sturen op een gewenst moment een adviseur naar u toe. Deze adviseur vertelt u meer over onze elektrische rolstoelen en kan u tevens vrijblijvend aankoopadvies geven. Zo kunt u een elektrische rolstoel kopen zonder uw huis te verlaten.

Like onze Facebookpagina.

Contactformulier SEO


Elektrische rolstoel