E-bike kopen

E-bike kopen

E-bikes zijn een ideale oplossing als u een extra duwtje in de rug wilt tijdens het fietsen. Zo wordt de fiets pakken naar werk, school of de supermarkt een stuk comfortabeler. E-bikes zijn ook een mooie oplossing voor als u ouder wordt. U kunt dan lekker blijven rondfietsen,  zonder dat het u te veel moeite gaat kosten. Garant Mobility verkoopt e-bikes van het merk Rivel.

Rivel e-bikes

Rivel e-bikes staan bekend om hun goede kwaliteit en moderne designs. De kwaliteit is terug te zien in de roestvrije moertjes en boutjes, de stevige laklaag en de hoge lichtopbrengst. Alle Rivel e-bikes beschikken over het gepatenteerde onderdeel Thun cartridge trapas. Dit onderdeel in de Shimano achternaaf is onderhoudsvrij en zorgen voor de hoge lichtopbrengst. Een groot deel van alle Rivel modellen beschikt over extra stevige spaken en dubbelwandige velgen.

Waarom een e-bike bij Garant Mobility kopen ?

Garant Mobility biedt uitstekende service en onderhoud. Onze medewerkers zijn zeer vakkundig en kunnen u uitgebreid adviseren om uiteindelijk de beste e-bike voor u te vinden. U kunt een afspraak maken om naar onze showroom te komen, dit kan ook buiten openingstijden om. Als u liever niet helemaal naar ons komt, kunnen onze medewerkers bij u langskomen voor een thuisdemonstratie. Voor al uw vragen kunt u 24/7 bij ons terecht. Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar. Wij bieden verschillende services en onderhoud.

Meer informatie

Heeft u interesse in een e-bike ? Dan kunt u via e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ook ons contactformulier invullen. Dan nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op. Voor meer informatie kunt u ook onze productcatalogus aanvragen of u inschrijven op onze nieuwsbrief.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Onderwerp *
Opmerkingen / Vragen *

Wij bieden onze service in heel Nederland aan!

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

Bij Garant Mobility kunt u veilig online betalen. U ontvangt per email een bevestiging van de bestelling, nadat de betaling is afgerond.

         

Waarom Garant Mobility
  • Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Kwalitatieve producten
  • Veelzijdig aanbod in mobiliteitsproducten
  • 4 jaar productgarantie
  • Deskundige adviseurs en technische dienst
  • scootmobielles en thuisdemonstratie